כעת תוכל למחוק את חשבון Uber לצמיתות דרך האפליקציה

uber

Uber רץ כאחד הדברים האלה שקל מאוד להיכנס אליהם, אך כמעט בלתי אפשרי לצאת מהם. נשמע כמו התמכרות, לא?

אני מקווה שאתה יודע שמחיקת חשבון Uber שלך לא מסתיימת במחיקת / הסרת ההתקנה של האפליקציה. זה פשוט אומר שכבר אין לך שהאפליקציה פועלת בסמארטפון שלך, אבל כל הפרטים שלך עדיין נשארים פעילים תחת הפרופיל שלך בשרתי Uber.

כדי למחוק באמת את פרופיל Uber שלך, זה היה בעבר תהליך שהתחיל הגשת בקשה לחברה. הבקשה עוברת תחילה דרך סוכן שירות לקוחות אשר (כמובן) מנסה לשוחח אתכם ממנה, אך אם אתם נשארים חזקים ושקועים. Uber תקבל את הגשתך ואז עליך לחכות שיעבדו את מחיקת הפרופיל שלך.



ובכן, כך היו הדברים בעבר, עד לעדכון שיצא זה עתה לאפליקציית Uber. עכשיו אתה יכול למחוק את הפרופיל שלך (ואת כל המידע שלך המאוחסן בשרתי Uber) פשוט לעבור למקטע מחיקת החשבון החדש באפליקציה. תקבל אזהרה שתגיד לך שמחיקת חשבונך תבטל את הפרופיל שלך גם לאחר 30 יום.

זה אומר שכל המידע שיש ל- Uber עליכם; זהות אישית, רשומות טיולים ופרטים אחרים, יימחקו לחלוטין מהשרתים שלהם לאחר 30 יום מהיום בו תמחק את חשבונך.

מדוע מישהו ירצה למחוק את חשבון ה- Uber שלהם?

זה יכול להיות הניחוש של כל אחד. עם זאת, אם אתם מודאגים מכמה פעילים טרוויס קלניק הפכה לפוליטיקה בארה'ב, וייתכן שזו הסיבות שמספיקות לרצות להתנתק עם Uber. ואז יש כאלה טענות להטרדה מינית בתוך החברה.

בשורה התחתונה, יכולות להיות הרבה סיבות לכך שמישהו ירצה למחוק את חשבון ה- Uber שלהם. חלקם פשוטים כמו שכבר לא מוצאים שזו אפליקציית הברגה של המוניות הנוחה ביותר או במחיר סביר ביותר בשוק. לא משנה מה הסיבות שלך, מעולם לא היה קל יותר למחוק את חשבון Uber שלך לפני עדכון זה.